Reviews


02-03-2019
Help! Ik verveel me
Wat een onwijs leuk boek!

   Leuke illustraties
   grappige illustraties

Geplaatst door uit WASSENAAR, leeftijd 50-59
Waardeert het boek met een 9.5 uit 10

11-03-2017
Genieten van luisteren en kijken
Hoe je mij blij kan maken! nou zo; Een mooi verhaal, prachtige illustraties, luisterend naar Paul van Vliet en de opbrengst naar Unicef. Bedankt karin.


Geplaatst door uit Dalfsen, leeftijd 50-59
Waardeert het boek met een 9.5 uit 10

18-02-2016
Vrolijk, leerzaam en kleurrijk
Timothy en het geheim van Mi-Yu is een vrolijk en leerzaam prentenboek dat kinderen helpt om te luisteren naar zichzelf, hun talenten te ontdekken en hun eigenwaarde te zien. Het boek is gedrukt op papier met het FSC-keurmerk (verantwoord bosbeheer/behoud oerbossen). Er is veel zorg aan besteed, de auteur heeft heel duidelijk een scherp oog voor detail. Achter in het boek zijn er een viertal pagina’s waarop de jonge lezer zelf aan de slag kan. De auteur heeft een website voor het boek in het leven geroepen waar kinderen een kleurplaat op kunnen downloaden en/of een eigen tekening naar toe kunnen sturen om voor plaatsing in aanmerking te komen. Ook kunnen lezers en lezertjes hun review erop kwijt. De prachtige illustraties zijn van Ilona Stuijt en maken van het boek een kleurrijk feest en een pronkstuk voor in de boekenkast. Een heerlijk boek om bij weg te dromen. Ik vind het een absolute aanrader!

   Fantasierijk en mooi vormgegeven
   Leerzaam

Geplaatst door uit Zuid-Holland, leeftijd 50-59
Waardeert het boek met een 9 uit 10

18-02-2016
Heerlijk kinderboek
Dit is een heerlijk kinderboek waarin veel kinderen zich zullen herkennen. Het verhaal is spannend, magisch en heeft een positive boodschap. Het leert kinderen vertrouwen op zichzelf en laat ze ontdekken waar hun interesses liggen. Het is bovendien prachtig geillustreerd wat het boek nog aantrekkelijker maakt.

   Fantasierijk
   Spannend

Geplaatst door uit Zuid-Holland, leeftijd 30-39
Waardeert het boek met een 9 uit 10

18-02-2016
Boek met een boodschap
Dit verhaal over het vinden van jezelf niet niet te lang en niet te kort; precies goed. Het is leuk dat tekst en afbeeldingen echt een samenspel met elkaar aangaan. Ook zitten er interactieve elementen in. Op het einde wordt de lezer namelijk gestimuleerd zelf een zeepbel te maken. Deze kunnen kinderen vervolgens opsturen naar de schrijfster. Ik vond dit echt een toevoeging. Het zet de lezer extra aan het denken. Daar hou ik wel van! Dit boek is dan misschien niet een boek voor een massamarkt, het is wel een boek met een boodschap. Ik hou daar wel van. De illustraties (van Ilona Stuijt) zijn kleurrijk en gezellig, maar ook van constante kwaliteit. Op alle tekeningen is voldoende te zien en er is niet te veel tekst. Prima geschikt voor de jonge lezer!

   Fantasierijk en mooi vormgegeven
   Leerzaam

Geplaatst door uit Zuid-Holland, leeftijd 20-29
Waardeert het boek met een 9 uit 10

29-08-2015
Een heel leuk boek
Het boek heb ik in één keer uitgelezen. Ik vind het een heel leuk boek. De leukste bubbel vind ik de eerste.


Geplaatst door uit Zuid-Holland, leeftijd 6-12
Waardeert het boek met een 9 uit 10

25-06-2015
Wow!
Het debuut van Karin! Ik ben benieuwd naar deel 2 ; )

   Heel mooi verhaaltje.

Geplaatst door uit Aruba, leeftijd 40-49
Waardeert het boek met een 9 uit 10

25-06-2015
Heel mooi sprookje.
Dit boekje is mijn lievelingsboekje.


Geplaatst door uit Zuid-Holland, leeftijd 6-12
Waardeert het boek met een 10 uit 10

25-06-2015
Leuk verhaal
Supermooie illustraties.


Geplaatst door uit Zuid-Holland, leeftijd 6-12
Waardeert het boek met een 9 uit 10

25-06-2015
Heel leuk boek
In het grappige verhaal zit een wijze les verborgen.


Geplaatst door uit Zuid-Holland, leeftijd 6-12
Waardeert het boek met een 9 uit 10

06-03-2019
Super leuk boek!
Een leuk verhaal over verlegenheid en de illustraties zijn onwijs mooi.

   verhaal met positieve boodschap
   hele mooie illustraties

Geplaatst door uit Wassenaar , leeftijd 6-12
Waardeert het boek met een 9.5 uit 10
Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Zelf een review schrijven?

Dat kan voor de volgende boeken:

Timothy en het geheim van Mi-Yu

Schrijf een review!

Boem! Timothy ziet sterren

Schrijf een review!

Help! Ik verveel me

Schrijf een review!